6. august 2008

Pilespids - vol. 1

.er færdig. Det tog lige en uges tid – sådan on-off! Den er jo set over det hele allerede, så jeg skal ikke kede nogen med en masse detaljer, men til eget evt. senere brug vil jeg lige komme med en reduceret faktaboks:
Garn: G-B wolle, 100% bomuldsgarn i kobolt (fv.1220) og turkis (fv.1520)
Forbrug: 165 gr. til str. 10-11 år
Pinde: rundp. 3 + 3½

Efter den første pilespids, er jeg så småt (meget småt) startet på en til mellemste-datteren, men faldt samtidig over mit Merci-garn. Så der kom også gang i en "green gable" i går aftes..

Som nogle måske har bemærket, har jeg eksperimenteret lidt med former og farver her på siden. Har ikke en ”stand for-skid” på html-koder og den slags, men man prøver sig frem. Nogen gange går det godt, andre ikke… Den reagerer ikke altid liiige som jeg vil have den til. :-) Desuden har jeg stor-leget på http://www.meez.com/ og det resultat kan du se her til højre. Det er sådan jeg ser ud i animeret form – cirka!! ;-) Sådan her er min blog altså endt i denne omgang!

4. august 2008

Alene-tid..

..havde jeg jo i sidste uge. Og den var tiltrængt.. Helt ind til benet tiltrængt. Jeg var totalt pirrelig, urimelig, sur, opfarende, deprimeret, opgivende og bare træt! Så da ungerne drog af sted den torsdag, drog jeg et lettelsens suk. Jo jeg gjorde! Og det er i orden.. er jeg kommet frem til efter mange og lange konversationer med mig selv og mit ego. De tre ugers ferie med ungerne var lige det sidste nøk, der udløste ovenstående reaktioner. Pyh, jeg kunne bare ikke mere. Var brugt.. Selvom vores hverdag/tilværelse efterhånden har fundet et leje, hvor ungerne og jeg klarer os uden manden/farens daglige tilstedeværelse og hvor hans hjemkomst i ½ døgn i løbet af weekenden forløber uden de store sværdslag, så har jeg åbenbart fået puttet nogle frustrationer og følelser ind et eller andet sted. Det hele var ved at boble over for mig, men min nylige solitære status tog toppen af dampen og nu kan jeg lidt igen!
Som beskrevet startede jeg med en hyggelig café- og bio tur og det var så startskuddet til at gøre lige hvad jeg havde lyst til, når jeg havde lyst til det! Fik strikket en del – dejligt. Har malet mit bryggers – dejligt (varmt). Har besøgt gode venner – rigtig dejligt. Har siddet ligeså stille med en god bog på terrassen - super. Ingen madpakker – fantastisk. Har spist på mærkelige tidspunkter og hvad jeg nu lige kunne tænke mig – skønt. Alt i alt ren optankning for sjælen. I min verden ikke nogen selvfølgelighed, men uhh, hvor har det været rart.
Nu er det også rart at have alle ungerne hjemme igen! De havde savnet deres moar… især den lille mand. Så han har været lidt ”koala” siden, men det er okay. Og sikke de kunne fortælle. De havde haft super, super vejr og lignede alle små mulatter. Farfar/farmor og olde havde al den tid de kunne ønske sig, så det har været kvalificeret nærvær for alle pengene!!

3. august 2008

Bladtrøjen..


..er sprunget ud! Og den er da blevet fin, syn's jeg - altså hvis jeg selv ska' sige det og jeg ikke fortæller noget om, at mønstret ikke er helt i skabet, men det si'r vi ikke til nogen... schyyy... Min søster, hvis stooore mave forhåbentlig om en cirka 7 ugers tid, vil resultere i en dejlig, ny niece til mig, ved ikke en fløjtende fis om ret og vrang, så hun vil være tilfreds. Er jeg sikker på. :-)
Fakta:
Design: Lene Holme Samsøe (samme hæfte, som pindsvine-trøjen er fra)
Garn: "lana cervinia" fra coop. Råhvidt strømpegarn; 70% uld, 30% polyamid
Forbrug: 118 g til str. ½ år. 5 perlemors-blomster-knapper fra stof 2000
Pinde: Rundp. samt jumperp. nr. 3 + 4
Ændringer: Jeg har placeret knaphullerne lidt anderledes, da opskriften foreslår at det nederste skulle være ret højt oppe. Derudover lidt kortere ærmer.
Hit eller skidt: Den er helt i orden! Sød, lun og lækker til en efterårsbaby. Har godt 1 nøgle garn tilovers, så mon ikke det ender med en lille hue og måske et par mini-rag-sokker til at varme sig på også..


Ovennævnte er som sagt en barselsgave til niecen. Den har sådan set været færdig i en 14 dages tid.... Jamen, hvad laver jeg så... jooh, ser du. Der er kommet et TV-strikketøj på pindene. Nemlig en "pilespids". Her er den lige skudt i gang sidste fredag og lige om snart bliver der også lukket af. Det kører jo bare derudaf til den helt store guldmedalje. Den er til ældstebarnet og hun har selv valgt den turkise og kobolt udførelse! Mellembarnet har også fået lovning på en, men jeg tror nu lige der skal puttes etwas ganz anders ind i mellem de to produktioner, for så ophidsende er de jo heller ikke at fremstille.. ;-)