26. juli 2007

Færdig sommertop + gang i fødslerneDet hjalp at få sommerferie. Nu er Sophia's top blevet færdig. Og her kommer så faktaboksen:

Design: Ingelise (blad nr. 6/2001)
Garn: "San Remo" fra Kvickly (97% bomuld, 3% metal) i lyseblå
Forbrug: 202 gr (str. 10 år)
Pinde: Rundp. 2½ + 3 samt alm. pinde 2½ + 3. Hæklenål nr. 2 til kanter
Ændringer: ingen
Hit eller skidt: Jeg synes ærmegabene er for store, men pigebarnet er ovenud tilfreds og det må jo være det vigtigste. :-)

Mens toppen var ved at være på sidstningen, tikkede så meddelelsen om en lille ny "bonus" niece ind på lystavlen - født d. 20. juli. Det satte gang i det sidste udbrud, så jeg kunne komme i mål, for så skulle der jo laves barselsgave! ;-) En fin gul "inderst inde" er kommet på pindene og skal snart blive færdig. Et skønt lille projekt....som sikkert skal udvides med en drengemodel fra "Sødt og blødt" lige om lidt også, da et sæt i omgangskredsen i går fik (endnu) en dreng! Det er så hyggeligt at strikke babytøj!

Og lige straks skal taskerne og bilen pakkes, for på søndag drager vi i sommerhus sammen med vores Olde ved Nakkebølle/Faaborg. Forhåbentlig kan vi så se frem til noget lidt bedre vejr!! I hvert fald skal vi bo ret tæt på vandet og der er "kun" to TV kanaler ("Neij, altså moar..."), så under alle omstændigheder skal vi ud i luften - den har godt af os!!!

21. juli 2007

4 år i dag!!

Ja, det er ham her, der er tale om! Igang med morgenens høst af pakker og med flere der venter... Totalt på toppen over at være midtpunkt. :-)
Født på en varm, varm sommermandag for 4 år siden. Vandet gik 17.45; knægten havde travlt og lå i sin mors arme kl. 23.28 :-) - 53 cm og 3912 g var han. 2 dage forinden havde vi været til bryllup og da vi gik hjem ud på natten sagde jeg, skråsikkert, at nu skal vi lige slappe af søndag og så føder jeg mandag. Hmmm.... det gjorde jeg så!!

Som altid bliver jeg totalt nostalgisk, når et af børnene runder et år mere. Det bliver ved med at være ufatteligt, at det nu er så og så lang tid siden de blev født... Uh ha tiden flyver afsted. Hvor er alle mine baby'er henne??? hihi

18. juli 2007

Min datter

..gav sin mor tårer i øjnene idag! Da jeg kom hjem fra arbejde fik jeg overrakt en fin pakke, som hun møjsommeligt havde klistret ind. Den skulle jeg ha' "fordi du altid har så travlt og bliver træt, mor". Inden i var denne:
En lille mulepose med snoet bånd, applikation og det hele. Hun er 6½ (næsten 7, hvis man spø'r hende! Fylder i september) og har helt selv syet den (i hånden) i SFO'en hvor hun og søster går! :-) Sødt, ikke?? Moderhjertet svulmer....
Endnu en generation af håndarbejdsinteresserede piger... Dejligt! Hun sidder også af og til og bikser med sin Strikkelise; det er lidt svært, men hun kæmper! :-)
Også storesøster på 9 er med på det kreative; vores Olde er ved at lære hende halve korssting og de to har også haft gang i noget retstrik. Skønt at begge parter har lysten. (Det var i øvrigt også Olde - min mormor - som lærte mig at strikke, da jeg var 6-7 år)
Og så er nedtællingen begyndt: 1½ arbejdsdag tilbage inden ferien!! Kan næsten ikke vente. Ungerne er også ved at trænge til "rigtig" ferie nu; ikke bare være i SFO og børnehave hele dagen, mens mor arbejder. Så hele husstanden glæder sig vist bare til lidt samvær, hygge, forhåbentlig dejligt vejr, ingen vækkeure osv.

11. juli 2007

Tagged!!

Holy cow - så har jeg prøvet det med! :-) Enaj har fået "ram" på mig og jeg skal skrive 8 ting om mig selv.... det gør jeg så:

1. Jeg er kun 157 cm høj - og det er jeg træt af!

2. Jeg er skilsmissebarn.

3. Jeg er (alt for) VILD med chokolade.

4. Jeg har en 4 år yngre søster og en 12 år yngre søster.

5. Jeg kan skrive 253 anslag i minuttet.

6. Jeg er ked af, at jeg ikke skal være gravid og føde igen.

7. Jeg bliver let bevæget og kan græde over en "Merci"chokolade-reklame.

8. Jeg kan godt li' at sms'e.

Det er ikke sådan lige til at få overblik over, hvem der er tagged, og hvis I ikke har lyst er det heldigvis frivilligt at deltage. Jeg giver hermed bolden videre til Julia, Githa, Lene, Britta. Ja, det bliver kun til 4. Ene og alene af den grund, at jeg ikke syn's jeg sådan "kender" så mange jeg kan sende staffetten til.

Nå, men ellers så flyver dagene jo bare afsted. Det er ik' sådan fordi det bliver til særlig meget strik. Jeg er fa..... stadig ikke engang færdig med ældstebarnets top! Det bliver til ½ time her og der. Men så længe sommeren ikke tættere på end nu, haster det vel ikke mer' end det jawer. Om 7 arbejdsdage har vi ferie i tre uger. Skønt!!

I lørdags tilbragte 3 veninder og jeg 3 timer på motorvejen for at komme til Aarhus! Jo, du læste rigtigt: 3 timer!!! Føj der var bare kø på kø hele vejen! Vi nåede dog ca. 2 timer her inden vi skulle til koncert på pier 2. Der var Tall Ships Races
og i den anledning en masse dejlig musik på havnen. Vi valgte lørdag, for så kunne vi først komme til gratis koncert med Poul Krebs og dernæst opleve Bryan Adams og, sidst men ikke mindst, Thomas Helmig!! :-) Det var en super hyggelig dag og især Bryan A. gav den gas og en kanon oplevelse!!